Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась онлайн-зустріч з членами Спілки українських підприємців

, опубліковано 15 лютого 2023 о 14:59

Ефективне співробітництво через механізм постійних і прозорих комунікацій та обмін інформацією з бізнес-спільнотою і громадськістю регіону завжди у пріоритеті роботи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).

Сьогодні, 15.02.2023, за участі очільниці податкової служби області Твердохлєб Марини проведено зустріч в онлайн-форматі з представниками бізнесу – юридичними та фізичними особами – членами Спілки українських підприємців.

Під час заходу розглянули питання стосовно порядку розрахунку мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ), термінів надавання звітності з МПЗ і строків сплати податків з урахуванням МПЗ для юридичних і фізичних осіб – підприємців.

Також аудиторію поінформовано про можливість отримання інформаційної підтримки через комунікаційну податкову платформу та телефони «гарячих ліній».

Фахівці ГУ ДПС надали відповіді на запитання учасників зустрічі та роз’яснили застосування окремих законодавчих норм.

Податкова служба Дніпропетровщини завжди відкрита до діалогу з платниками. Адже вчасно отримана інформація – це можливість оперативно вирішувати нагальні питання.