Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками бізнесу з обговорення порядку виключення з переліку «ризикових» платників

, опубліковано 25 січня 2023 о 16:45

Сьогодні, 25.01.2023 року, за зверненням підприємства на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі онлайн проведено зустріч з питань блокування податкових накладних /розрахунків коригування до них в Єдиному реєстрі податкових накладних та виключення підприємства з переліку «ризикових» платників.

У заході прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов, начальник управління інформаційної взаємодії Осипова Манушак, начальник Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб Кретов Євгеній та члени комісії з питань зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Ольга Рубчак та Євгенія Білоусова.

Члени комісії надали присутнім інформаційні роз’яснення стосовно причини блокування  податкових накладних, а також обговорили заходи, які слід вжити підприємству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних /розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

В ході заходу підприємство отримало рекомендації щодо переліку документів, які слід подати до контролюючого органу з метою розгляду питання виключення платника ПДВ з переліку «ризикових». Також звернули увагу на важливість подання Таблиці даних платника ПДВ та правильність її заповнення.

Платнику надали вичерпні відповіді на поставлені питання.