Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги мобільного ЦОП для внутрішньо переміщених осіб

, опубліковано 20 вересня 2022 о 14:00

З метою покращення обслуговування платників та забезпечення зручних і доступних умов отримання адміністративних послуг на території Дніпропетровської області працює додатковий сервіс – мобільний Центр обслуговування платників (ЦОП) Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).

Мобільний ЦОП 16 вересня 2022 року здійснив виїзд до громадянина Штанька Юрія Володимировича – внутрішньо переміщеної особи для надання йому реєстраційного номеру облікової картки платника податків (далі – РНОКПП). Його фактичне місцезнаходження – м. Верхньодніпровськ Кам’янського району Дніпропетровської області, адреса реєстрації – м. Сєвєродонецьк Луганської області. Про надання адміністративної послуги звернулася дружина з проханням надати Штаньку Ю. В. РНОКПП, так як йому важко самостійно пересуватися в результаті поранення.

Роботу мобільного ЦОПу забезпечено за участі начальника Верхньодніпровської ДПІ ГУ ДПС Плахотнік Оксани, старшого державного інспектора Верхньодніпровської ДПІ ГУ ДПС Бондарь Маргарити.

Громадянину  надано адміністративну послугу «Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків» та консультацію про те, які адміністративні послуги можливо отримати за допомогою мобільного ЦОПа, та які саме потрібно мати документи для отримання тієї чи іншої послуги.