Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці – головна рушійна сила будь-якої економіки

, опубліковано 02 вересня 2022 о 13:44

Економічний фронт держави під час дії воєнного стану є одним із питань, забезпечення якого сприяє поповненню бюджетів та збереженню платоспроможності населення. Сьогодні економіка України поступово відновлюється. Бізнес повертається до роботи і адаптується до нових умов.

З урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ, вирішенні соціально-економічних питань і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки в Україні та з нагоди відзначення Дня підприємця 02.09.2022 у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відбулась зустріч з представниками малого та середнього бізнесу.

Захід відбувся під головуванням в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марини.

З нагоди Дня підприємця очільницею ГУ ДПС нагороджені фізичні особи – підприємці, які і сьогодні сумлінно сплачують податки та приймають активну участь у житті Дніпропетровщини.

Звертаючись до представників бізнесу в. о. начальника ГУ ДПС зазначила: «Сумлінно сплачуючи податки, Ви проявляєте справжній патріотизм. Займатися власною справою – це велика праця. Тому вона варта поваги і підтримки. Мета податкової служби – стати для Вас надійним помічником та партнером. Ми відкриті до постійного діалогу з Вами. Саме Ви створюєте нові робочі місця та наповнюєте бюджети!»

Підприємці, обираючи свій складний і ризикований шлях, що потребує енергії, цілеспрямованості та волі, і зараз, у непростих для України умовах, опановують та розвивають нові напрямки бізнесу, інноваційні технології та визначають майбутнє нашої країни!

Отже, підприємці – це головна рушійна сила економіки! Ділова ініціатива і наполегливість кожного представника підприємництва сьогодні сприяє створенню принципово нової партнерської моделі співпраці влади та бізнесу, адже в єдності наша сила!

На сучасному етапі представники малого та середнього бізнесу не тільки тримають економічний фронт, а й проявляють особисту соціальну зрілість – активно приймають участь у волонтерській діяльності та допомагають нашим воїнам.

Щира вдячність усім, хто у нелегкий для України час підтримує нашу Батьківщину на різних фронтах!

«Ви – сміливі, рішучі та ініціативні люди. Дякуємо за Ваш труд, за патріотизм! Нехай Ваша справа буде успішною та стабільною! Щиро бажаю Вам та Вашим родинам миру, міцного здоров’я, щедрої світлої долі, добробуту та злагоди», – підсумувала Твердохлєб Марина.