Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги мобільного ЦОПу для внутрішньо переміщених осіб на території Амур-Нижньодніпровського району м. Дніпра

, опубліковано 29 серпня 2022 о 15:01

З метою забезпечення зручних та доступних умов для отримання послуг і сервісів особам, які не мають фізичної можливості особисто звернутись до Центру обслуговування платників (ЦОП), заступником начальника Амур-Нижньодніпровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – АНД ДПІ) Оксаною Бланк та головним державним інспектором АНД ДПІ Ольгою Савченко 29.08.2022 здійснено виїзд мобільного ЦОПу до Українського товариства сліпих, як тимчасового прихистку внутрішньо переміщених осіб, що розташований за адресою: м. Дніпро, вул. Івана Пулюя, 37 (Дніпровська ТГ, Амур-Нижньодніпровський район м. Дніпра).

Ольгою Савченко надана інформаційна консультація про адміністративні послуги, які можливо отримати за допомогою мобільного ЦОПу, та які саме потрібно мати документи для отримання тієї чи іншої послуги.

Мобільним ЦОПом надана адміністративна послуга «Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків» 9 внутрішньо переміщеним особам (особам з інвалідністю). Ці громадяни висловили подяку за своєчасну допомогу та можливістю скористатись таким сервісом.