Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги мобільного ЦОПу для внутрішньо переміщених осіб у місті Дніпрі

, опубліковано 12 серпня 2022 о 14:38

З метою покращення обслуговування платників податків та забезпечення зручних і доступних умов отримання адміністративних послуг на території Дніпропетровської області працює додатковий сервіс – мобільний Центр обслуговування платників (далі – мобільний ЦОП). Так, до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) звернувся головний лікар Комунального закладу «Дніпропетровський геріатричний пансіонат» Дніпропетровської обласної ради з питанням отримання картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків пенсіонеркою похилого віку, тимчасово переміщеною особою з м. Харкова Харківської області за адресою медичного закладу: м. Дніпро, вул. Гаванська, буд. 15.

Працівниками ГУ ДПС 10 серпня 2022 року з метою забезпечення доступних умов для отримання послуг фізичними особами, які не можуть звернутись до територіального Центру обслуговування платників у зв’язку з неможливістю вільного пересування, здійснено виїзд до Комунального закладу «Дніпропетровський геріатричний пансіонат».

Громадянці, тимчасово переміщеної з Харківської області, надана адміністративна послуга – видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб. Вона висловила подяку за своєчасну допомогу та можливістю скористатись таким сервісом.

Керівництву пансіонату повідомлено про можливість здійснення виїзду мобільного ЦОПу до внутрішньо переміщених осіб, які мешкають за адресою комунального закладу, з метою видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків за наявності у них наступних документів: паспорта громадянина України з відміткою про місце реєстрації та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або довідки, що підтверджує місцеперебування громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території або переселилися з неї.