Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці продовжують комунікації з Дніпропетровською ОВА

, опубліковано 01 серпня 2022 о 12:25

Взаємодія податкової служби Дніпропетровської області з органами виконавчої влади регіону здійснюється на постійні основі.

Сьогодні, 01.08.2022, в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Марина ТВЕРДОХЛЄБ завітала з робочим візитом до Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА).

Під час заходу очільниця податкової Дніпропетровській області інформувала про надходження податків до місцевих бюджетів Дніпропетровщини протягом семи місяців 2022 року.

В. о. начальника ГУ ДПС відмітила, що економічний фронт сьогодні є надзвичайно важливим для досягнення Перемоги над ворогом і податкова служба Дніпропетровщини тримає цей фронт та продовжує працювати у напрямку наповнення бюджетів.

«Незважаючи на воєнний стан, відзначається позитивна динаміка у наповненні місцевих бюджетів. Так, у січні – липні 2022 року до місцевих бюджетів Дніпропетровщини надійшло 23 мільярди 908,8 мільйонів гривень, що на 3 мільярди 614,2 мільйони гривень більше ніж в аналогічному періоді 2021 року. Темп росту надходжень – 117,8 відсотків.» – зазначила Марина ТВЕРДОХЛЄБ.