Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У День знань податківці Дніпропетровщини привітали студентів Університету митної справи та фінансів і провели пізнавальну лекцію

, опубліковано 01 вересня 2022 о 15:03

Свято 01 вересня завжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у вищих навчальних закладах. Втім, 01 вересня – це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку. Знання – це сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу.

У 2022 році початок навчального року виходить за рамки традицій. Навіть у такий тривожний час, цей день насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою.

Університет митної справи та фінансів (далі – УМСФ) дбає про своїх студентів та сприяє збагаченню їх знань. Тому, профспілка УМСФ звернулась на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) з проханням провести у форматі онлайн пізнавальну лекцію для своїх студентів.

І сьогодні, 01.09.2022, у День знань, в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марина зустрілася зі студентами факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин УМСФ.

У заході також прийняли участь начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипова Манушак, заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС Бабкіна Оксана, провідні фахівці ГУ ДПС, декан факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин УМСФ Даценко Вікторія, завідувачка кафедри соціального забезпечення та податкової політики факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин УМСФ Тараненко Вікторія.

Тема комунікації – «Окремі аспекти оподаткування фізичних осіб (податкова знижка за навчання)».

Марина Твердохлєб привітала усіх з початком навчального року, побажала миру, міцного здоров'я, впевненості у власних силах та наполегливого прагнення до нових знань, оскільки освічена молодь своєю працею у майбутньому прославить нашу країну, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови України та зміцнення її економічної могутності.

«Податкова служба області завжди приділяє особливу увагу комунікаціям з молоддю. Адже молодь – це майбутнє нашої країни, рушійна сила України!

Саме Ви формуєте нашу сильну державу.

Зустрічі з Вами – це, у першу чергу, обмін інформацією, можливість донести до молоді важливі, цікаві та корисні знання у сфері податкового законодавства. Нам надзвичайно важливо обговорювати з Вами ті питання, які Вас хвилюють та є актуальними», – зазначила в. о. начальника ГУ ДПС.

Фахівці ГУ ДПС ознайомили студентів з порядком отримання права на податкову знижку за витратами, понесеними на здобуття освіти.

Захід пройшов у теплій атмосфері. Учасники зустрічі активно спілкувалися. Знання, отримані під час комунікацій, юнакам та дівчатам стануть у нагоді.