Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Дніпропетровщини продовжують комунікації з Європейською Бізнес Асоціацією

, опубліковано 08 липня 2022 о 14:35

Сьогодні, 08 липня 2022 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) та Дніпровського офісу Європейської Бізнес Асоціації (Асоціація) проведено онлайн-зустріч з Фінансово-податковим комітетом Європейської Бізнес Асоціації у Дніпрі та керівниками регіональних компаній – членів Асоціації за темою «Воєнний стан: особливості адміністрування податків».

У заході прийняли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонов Валерій; керівник Дніпровського офісу Європейської Бізнес Асоціації Присяжнюк Катерина; голова Фінансово-податкового комітету Асоціації у Дніпрі Карпов Леонід; представники компаній – членів Асоціації, а також провідні фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС.

У вітальному слові Присяжнюк Катерина висловила подяку податковій службі Дніпропетровщини за сприяння у продовженні співпраці з представниками бізнесу і побажала продуктивної роботи.

Леонов Валерій привітав усіх присутніх та подякував за участь у заході.

«Ми завжди співпрацюємо з бізнесом та громадськістю на принципах відкритості і партнерства. З Дніпровським офісом Європейської Бізнес Асоціації податкова області комунікує на постійній основі. На кожній зустрічі з представниками компаній – членами Асоціації обговорюються ті питання, які є актуальними саме для Вас! Не виняток і сьогоднішня зустріч. Впевнений, що сьогодні кожен учасник отримає корисну інформацію та фахові відповіді на актуальні питання», – зазначив в. о. начальника ГУ ДПС.

З урахуванням побажань представників Асоціації на зустрічі розглядались питання, пов’язані з відновленням проведення камеральних та документальних позапланових перевірок, підтвердженням сум ПДВ до відшкодування та отриманням коштів бюджетних відшкодувань на рахунки підприємств, реєстрацією податкових накладних (ПН) (нова форма ПН, умови та строки реєстрації ПН, особливості реєстрації ПН за лютий – травень 2022 року, відповідальність).

Під час зустрічі члени Асоціації обговорили з представниками ГУ ДПС важливі питання.

Присяжнюк Катерина зауважила, що тісна взаємодія податкової служби з бізнес-спільнотою, особливо сьогодні, є запорукою продуктивної роботи, спрямованою на стабільне наповнення бюджетів задля того, щоб економічний фронт працював.

Учасники зустрічі подякували за отриману інформацію і висловили переконання, що співпраця з податковою службою буде продовжена.