Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День податківця України на Дніпропетровщині: працюємо на економіку держави

, опубліковано 01 липня 2022 о 16:00

Робота податкової служби Дніпропетровщини у сучасних воєнних реаліях дала можливість не тільки наповнювати міські бюджети, завдяки яким наш рідний регіон живе і зберігає економічну стабільність, а й спрямовувати значні кошти до державного бюджету.

Отже, сьогодні провідна роль податкової служби, як ніколи, має величезне значення для нашої країни.

Напередодні Дня податківця України сьогодні, 01 липня 2022 року, у приміщенні Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) пройшли збори з нагоди професійного свята.

У заходах прийняли участь начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, заступник начальника ГУ ДПС, керівники та фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС, ветерани податкової служби та почесні гості.

Керівник привітала усіх з професійним святом.

«У цьому році наша держава знаходиться у виняткових умовах. Податкова служба Дніпропетровщини виконує всі свої функції в повному обсязі. Адже саме зараз стабільне наповнення бюджетів має велике значення для оборони нашої держави. Ми працюємо у період дії воєнного стану, як потужна команда, яка якісно адмініструє податки, якісно надає сервіси, проводить роз’яснювальну роботу серед платників податків», – зазначила начальник ГУ ДПС.

Ефективність, динамічність та професіоналізм – це ознаки податкової, яка трудиться в реальних воєнних умовах. Тому завдяки стабільній роботі нашої податкової служби вдалося своєчасно та в повному обсязі забезпечити фінансування важливих видатків області.

Начальник ГУ ДПС відзначила і значну роль ветеранів, які стояли біля витоків створення служби, співпрацю з Дніпропетровською обласною організацією Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби.

Державною податковою службою України цьогоріч відомчими відзнаками нагороджені податківці, які захищають нашу державу.

До відзначення найкращих представників податкової служби долучились і гості заходу. За сумлінну плідну службу, професійну компетентність, вагомий внесок у реалізацію державної податкової політики, ініціативу і творчість в роботі та з нагоди професійного свята податківці Дніпропетровщини отримали нагороди, грамоти, подяки від Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпропетровської обласної ради, Дніпровської, Криворізької, Нікопольської, Павлоградської, Покровської, Марганецької, Новомосковської міських рад.

Тримаємо економічний фронт! Працюємо на економіку України!