Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Життя триває: за організацією профспілки податкової служби Дніпропетровщини податківці відвідали мальовничий куточок рідного краю

, опубліковано 14 червня 2022 о 16:48

Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби (далі – Профспілка) згуртувалася і продовжує свою основну діяльність в умовах дії режиму воєнного стану.

Захист і допомога податківцям – основна робота Профспілки.

Життя триває і не менш важливо, щоб кожен член Профспілки розумів і відчував, що ним опікуються і поза робочим часом.

Нещодавно, за організацією Профспілки працівники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відвідали осередок тепла, любові та затишку – приватну ферму – сироварню «Зелений Гай».

«Зелений Гай» – це місце, сповнене любові до природи, тварин та справжніх сирів.

Під час відвідування «Зеленого Гаю» працівники податкової відчули єдність з природою – простором нашого повсякденного перебування. Адже любити її, прислухатись до неї – це жити з природою в гармонії і ставитись до неї з повагою.

У «Зеленому Гаю» податківці ознайомились з історією створення ферми, цікавими фактами про тварин, пермакультурою на фермі, продегустували сири і отримали безліч позитивних емоцій під час пет-терапії.

Представники податкової служби мали можливість придбати справжній сир з домашнього молока та інші смаколики, природньо вирощені на фермі.

Побачити та відчути по іншому навколишнє середовище – це задоволення! Спостерігати і пізнавати унікальність природи – такі події сьогодні надихають на життя!

Профспілка податкової служби області – це організація, яка сьогодні надає персональну підтримку, матеріальну та психологічну допомогу податківцям і головне – дає можливість своїм членам відволіктись від воєнних реалій.

Податківці Дніпропетровської області, приєднуйтесь та поповнюйте ряди Профспілки!

 

Фотоматеріали за посиланням

https://dp.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/inshi-zahodi/9780.html