Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Разом ми – сила: гуртуємося та допомагаємо один одному!

, опубліковано 08 березня 2022 о 14:24

Разом ми – сила: гуртуємося та допомагаємо один одному!

Зараз наша країни і кожен із нас переживає надзвичайно важкий період. Воєнний стан є особливим правовим режимом, який введено на території всієї України. Підставами для його введення є збройна агресія і небезпека державній незалежності України, її територіальній цілісності.

У цю нелегку годину для нашої країни боротьба з ворогом ведеться не тільки на фронті, а і у тилу. Бізнес Дніпропетровщини також не стоїть осторонь і для забезпечення громадян всім необхідним продовжує працювати.

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертається до кожного платника податків та закликає усіх проявити свою громадянську свідомість і не здійснювати реалізацію товарів за завищеними цінами.

Також наголошуємо, що банківська система України працює стабільно. Тому просимо суб’єктів господарювання не порушувати законодавчих норм і створити всі необхідні умови для громадян щодо розрахунків за допомогою платіжних банківських карт та інших електронних платіжних засобів. Не обмежуйте прав громадян вільно вибирати форму розрахунків за отриманий товар чи послугу!

Зараз, як ніколи, ми повинні бути згуртованими та допомагати один одному вистояти і перемогти.

Разом ми – сила!

І тільки разом ми переможемо!

Слава Україні!