Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання районної комісії Довгинцівського району м. Кривого Рогу

, опубліковано 10 лютого 2022 о 12:56

У приміщенні виконкому Довгинцівської районної у місті ради 10 лютого 2022 року відбулось засідання районної комісії з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до державного та місцевого бюджетів і погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат.

У нараді прийняли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов (в онлайн форматі), головний державний інспектор Криворізького відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталія Ясногородська.

На засіданні обговорювались питання:

- стану заборгованості з єдиному внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на 01.02.2022, проведену роботу щодо погашення недоїмки за 2021 рік та січень 2022 року, проблемні питання зі сплати заробітної плати;

- стану заборгованості по платі за землю на 01.02.2022, проведену роботу щодо погашення податкового боргу за 2021 рік та січень 2022 року та нагальні питання зі сплати боргу;

- стану заборгованості з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 01.02.2022 та актуальні питання зі сплати боргу.

За результатами засідання учасниками вирішено, що з метою збільшення надходження до міського бюджету та ліквідації заборгованості із сплати податків суб’єктами підприємницької діяльності подібні засідання будуть відбуватися і надалі із обов’язковим запрошенням боржників.