Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП надає послуги на території Перещепинської громади

, опубліковано 20 січня 2022 о 15:50

Новомосковською ДПІ за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) – Валерія Леонова (у форматі відеозв`язку) 20.01.2022 здійснено виїзд мобільного ЦОПу ГУ ДПС до м. Перещепине Перещепинської територіальної громади.

Виїзд мобільного ЦОПу ГУ ДПС  до м. Перещепине Пещепинської територіальної громади організовано на запрошення голови Перещепинської міської ради Ярослава Цвіркуна з метою проведення роз’яснювальної роботи з питань нововведень в податковому законодавстві, реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій (РРО/ПРРО) та якісного надання адміністративних інших послуг.

Під час роботи мобільного ЦОПу були розглянуті, зокрема питання, пов’язані з реєстрацією та обліком РР/ПРРО, книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок;

Зустріч відкрив заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов, який після привітального слова зупинився на питаннях використання РРО, зокрема простоти та зручності ПРРО для ФОПів, які є платниками єдиного податку 2, 3 та 4 груп.

В ході зустрічі фахівці податкової служби області надали роз’яснення з питань впровадження РРО, повідомили, що суб`єкти господарювання мають право самостійно обрати вид РРО, засобами якого відповідно до вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями, буде здійснюватись реєстрація розрахункових операцій.

Крім того, податківці відповіли на питання, що виникли в ході робочої зустрічі щодо програмних РРО. Увагу акцентовано присутніх суб’єктів господарювання на тому, що всі актуальні запитання та відповіді розміщено на офіційному вебпорталі ДПС у банері «Програмні РРО».

Голова Перещепинської міської ради Ярослав Цвіркун висловив слова подяки податківцям Дніпропетровщини за проведену зустріч та висловив бажання спілкуватись та співпрацювати і в подальшому.