Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У м. Марганець фахівці податкової служби Дніпропетровщини провели роз’яснювальну роботу щодо застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 18 січня 2022 о 15:40

Мобільний ЦОП Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) за участі заступника начальника Марганецької ДПІ ГУ ДПС Тетяни Семеновської і фахівців ЦОП Марганецької ДПІ 13.01.2022 відвідав у м. Марганець: торгівельні точки ФОПів у ТД «Борисфен» і торговельні точки на перехресті вулиць Єдності та Київської.

Фахівці мобільного ЦОПу нагадали суб’єктам господарювання, що з 01.01.2022 року всі платники єдиного податку другої – четвертої груп мають використовувати РРО або ПРРО.

Начальник Марганецької ДПІ ГУ ДПС Тетяна Семеновська звернула увагу, що суб’єкти господарювання мають можливість користуватися як класичними, так і програмним РРО – це може бути програма, чи додаток на смартфон, планшет, комп’ютер, який дозволяє з будь-якого пристрою сформувати розрахунковий документ. Відповідне програмне забезпечення надається ДПС суб’єктам господарювання безкоштовно.

Податківці також розповіли про 8 легких кроків, які необхідно пройти для реєстрації ПРРО через Електронний кабінет, відповіла на питання платників щодо процедури реєстрації безкоштовного ПРРО, необхідності оновлення програмного забезпечення та можливості перереєстрації ПРРО.

Суб’єктам господарювання вручено примірник пам’ятки «8 легких кроків роботи з ПРРО» з переліком телефонів для отримання консультацій з питань застосування РРО/ПРРО.