Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників!

, опубліковано 20 січня 2022 о 10:28

З початку року працівниками Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проводиться активна роз’яснювальна робота, у тому числі з виїздами робочої групи безпосередньо до платників податків, з питань запровадження з 01 січня 2022 року РРО та програмних РРО для фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку другої, третьої та четвертої груп, які здійснюють розрахункові операції.

У лютому поточного року з дотриманням карантинних умов продовжуватиметься робота за цим напрямком шляхом проведення зустрічей, переважно в онлайн форматі, фахових спеціалістів податкової служби області з представниками бізнесу, на яких будуть обговорюватись та вирішуватись актуальні питання щодо порядку застосування РРО/програмних РРО.

Інформація стосовно часу, дати та місця проведення таких зустрічей розміщуватиметься на субсайті «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» (далі – субсайт) і на офіційній сторінці «ДПС у Дніпропетровській області» у соціальній мережі Facebook.

Шановні платники, слідкуйте за новинами та анонсами на субсайті (https://dp.tax.gov.ua/) і на сторінці у Facebook!

Приєднатись до користувачів нашої сторінки у мережі Facebook можливо за посиланням https://www.facebook.com/tax.dnipropetrovsk/ .

 

Будьте завжди інформовані та обізнані!

Працюйте у правовому полі!