Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новомосковський регіон Дніпропетровщини: податківці активно долучились до роз’яснювальної роботи щодо застосування РРО/програмних РРО

, опубліковано 14 січня 2022 о 17:32

Сьогодні, 14.01.2022, фахівці управлінь інформаційної взаємодії, податкового аудиту, податкового адміністрування фізичних осіб та електронних сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відвідали Новомосковський регіон Дніпропетровщини з метою інформування представників малого бізнесу про новації законодавства щодо застосування РРО/програмних РРО та обліку товарних запасів.

Під час спілкування з суб’єктами господарювання – платниками єдиного податку, податківці повідомили ФОПам про основні норми щодо обов’язку застосування РРО/програмних РРО з 01.01.2022, 7про порядок реєстрації програмних РРО, переваги програмних РРО, а також про ведення ФОПами обліку товарних запасів.

Спілкування представників податкової служби Дніпропетровської області з бізнесменами має певний результат: оперативне інформування про новації законодавства – гарантія здійснення господарської діяльності без порушень.

Практична допомога, яка надається фахівцями податкової служби області відносно нових правил застосування РРО/програмних РРО – важливий аспект відносин з платниками як партнерами. А своєчасно отримана платниками податків інформація обов’язково стане їм у нагоді.