Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці прийняли участь у Конгресі «Влада, бізнес, молодь: космічні технології»

, опубліковано 16 грудня 2021 о 15:33

На тлі боротьби з пандемією та інших викликів дослідження космосу тим не менш залишається у центрі уваги передової науки.

Новітні технології та інновації в ракетно-космічній галузі. Про перспективи розвитку цього сектора вітчизняної економіки говорили на конгресі «Влада, бізнес, молодь». Він пройшов на базі двох флагманів – КБ «Південне» та Південмаш.

Конгрес «Влада, бізнес, молодь: космічні технології» організувала Дніпропетровська обласна державна адміністрація разом із КБ «Південне» та Південмаш. До нього долучилися понад 100 учасників, а саме: представники влади, підприємці регіону, студенти дніпровських закладів.

У заході від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) прийняли участь – заступник начальника ГУ ДПС Мазур Ольга та фахівці ГУ ДПС.

Такі майданчики організовуються для діалогу влади та бізнесу, долучаються студентська молодь та науковці.

Цього разу таку зустріч присвятили високотехнологічній галузі. Платформою обрані два космічні гіганти. Це чудова можливість і для бізнесу – ознайомитися з новітніми розробками, і для держпідприємств – отримати інвестиції для втілення власних проектів.