Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці прийняли участь у засіданні комісії з питань надходжень податку з доходів фізичних осіб і легалізації трудових відносин

, опубліковано 07 грудня 2021 о 16:30

Сьогодні, 07 грудня 2021 року, за ініціативою Інспекції з питань праці та зайнятості Дніпровської міської ради в форматі онлайн пройшло засідання комісії з питань надходжень податку з доходів фізичних осіб і легалізації трудових відносин (далі – Комісія).

У засіданні Комісії прийняв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС)             Леонов Валерій та фахівці ГУ ДПС.

На засіданні Комісії запрошені керівники підприємств, які за інформацією Головного управління статистики у Дніпропетровській області мають заборгованість із виплати заробітної плати.

Під час проведення заходу заслухано представників підприємств – боржників із виплати заробітної плати. Вони доповіли про причини існування заборгованості та перспективи її погашення.

На засіданні Комісії керівникам підприємств надано рекомендації щодо необхідності активізації роботи в напрямку прискорення погашення існуючої заборгованості в коротші терміни та недопущення її зростання у 2022 році.