Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Дніпропетровщини вшанували пенсіонерів та ветеранів податкової служби

, опубліковано 29 жовтня 2021 о 13:45

Процес реформування податкової системи, кардинальна зміна підходів до адміністрування та сплати податків – це нові напрямки розвитку, у тому числі і податкової служби Дніпропетровської області. Проте досвід та мудрі поради старших колег – ветеранів податкової служби завжди в нагоді для досягнення позитивних результатів.

Колектив освічених, високоінтелектуальних професіоналів, які застосовують свої знання та уміння як, в органах податкової служби, так і в суспільному житті – це наші ветерани!

Для людей, які не один рік життя віддали податковій службі, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку, наші двері завжди відкриті, керівництво Головного управління ДПС у Дніпропетровській області зі свого боку робить все можливе для підтримки ветеранської організації, всіляко сприяє розвитку дружніх відносин між працюючими податківцями і ветеранами.

Мудрість, виваженість і знання працівників з багатолітнім стажем створили фундамент для подальшого розвитку ефективної служби.

Тож, наші ветерани – це золотий фонд податкової служби!

Начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області   Ганна Чуб приділяє особливу увагу діяльності місцевого осередку та бере активну участь у заходах, які проводяться для ветеранів податкової служби області.

За особистою ініціативою Ганни Чуб створено Музей історії податкової служби Дніпропетровщини, експонати якого поповнили і ветерани податкової служби. Музей – це особлива атмосфера. Для ветеранів – це ще і можливість зануритись у спогади, відтворити у пам’яті сторінки минулих славних днів діяльності служби та ознайомитись із сучасними досягненнями.

Змінюються вимоги сьогодення, вектори розвитку та потреби суспільства, однак основи та традиції залишаються. І зберігають ці традиції саме наші ветерани – люди, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від молодших колег.

Наполегливість та відданість обраній справі, стали неоціненним надбанням для нинішнього покоління податківців та стартовим майданчиком для підйому на новий рівень роботи.

За роки становлення податкової служби області нашими ветеранами зроблено стільки складних і цікавих справ, які можуть зробити лише люди з гарячою душею і відкритим серцем.

Цього року напередодні Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України керівництво і працівники ГУ ДПС вшанували своїх старших колег – кожний з ветеранів отримав вітання зі святом і подарунки, добрі побажання і чудовий настрій!

Ми завжди будемо вдячні за великий внесок попередніх поколінь в розбудову податкової системи і збережемо та примножимо все найкраще, що було створено старшими колегами.

Від усього серця бажаємо їм міцного здоров’я, щастя, довгих і продуктивних років життя, енергії, добробуту та злагоди родинам, ясного і мирного майбутнього!