Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ZOOM онлайн-засідання з питань наповнення бюджету міста

, опубліковано 26 жовтня 2021 о 15:06

Нещодавно, за організацією Виконавчого комітету Криворізької міської ради проведено спільне онлайн-засідання міської робочої групи з оперативного обговорення питань:

  • ·виконання дохідної частини бюджету міста за січень-вересень 2021 року;

  • ·очікувані надходження до бюджету міста у січні –жовтні 2021 року та за 2021 року в цілому;

  • ·податкова заборгованість по платежам до бюджету міста та вжиті заходи щодо погашення заборгованості та ряд інших питань;

Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) прийняли участь: заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов, начальник Криворізького відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС Євгеній Кретов, начальник Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ ДПС Лариса Лосицька, начальник Криворізького відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом Вікторія Кучерук.

Під час засідання було обговорено наповнення бюджету міста та зпрогнозовано очікувані показники по податкам, розглянуто питання щодо сплати місцевих податків суб’єктами господарювання до бюджету міста Кривого Рогу.

Особлива увага приділялася заходам з погашення заборгованості та важелям впливу з цього питання. Зазначено, що для зменшення боргів повинна проводитись робота в тісній співпраці між податковою службою та органами місцевого самоврядування.

 На засіданні були прийняті відповідні рішення щодо визначення механізмів вирішення проблемних питань по надходженню коштів до бюджету міста та бюджетів усіх рівнів.