Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання збільшення наповнення міського бюджету Дніпра розглянуто у Дніпровській міській раді

, опубліковано 12 жовтня 2021 о 16:09

Підведення підсумків результатів сумісної роботи по наповненню дохідної частини бюджету міста Дніпра за попередній рік йшлося під час засідання робочої групи у Дніпровській міській раді.

У засіданні від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Головного Валерій Леонов та фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС.

Значну увагу на засіданні приділено взаємодії управління доходів з органами податкової служби по погашенню податкового боргу, зокрема запропоновано та узгоджено покроковий порядок взаємодії щодо подальшого відпрацювання переліків юридичних осіб, які при наявності у місті Дніпрі діючих структурних підрозділів, не сплачують ПДФО до муніципального бюджету.

З огляду на позитивні результати діяльності робочої групи наголошено на доцільності продовження сумісних заходів, спрямованих на залучення суб’єктів господарювання до оподаткування, вжиття заходів по забезпеченню повноти нарахування та сплати місцевих податків і зборів.

Зазначаємо, що протягом 2021 року платниками Дніпропетровщини до місцевих бюджетів спрямовано 26 млрд 826,2 млн грн, що на 4 млрд 946,6 млн грн більше фактичних надходжень січня - вересня 2020 року.