Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження з єдиного податку у січні – вересні поточного року від платників Дніпропетровщини зросли майже на 409 млн гривень

, опубліковано 12 жовтня 2021 о 09:32

Єдиний податок – це податок, що сплачують суб’єкти господарювання на спрощеній системі оподаткування. Облік та сплата єдиного податку регламентується розділом ХІV Податкового кодексу України.

Платники єдиного податку Дніпропетровщини – юридичні та фізичні особи у січні – вересні поточного року сплатили до місцевих бюджетів понад 2,5 млрд грн, що майже на 409 млн грн більше ніж за аналогічний період 2020 року.

Звертаємо увагу, що фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку згідно з Класифікацією доходів бюджету сплачують єдиний податок за такими кодами:

18050400 або 18050401 – єдиний податок з фізичних осіб.

Юридичні особи – платники єдиного податку третьої групи згідно з Класифікацією доходів бюджету сплачують єдиний податок за наступними кодами:

18050300 або 18050301 – єдиний податок з юридичних осіб.

Юридичні особи – платники єдиного податку четвертої групи згідно з Класифікацією доходів бюджету сплачують єдиний податок за такими кодами:

18050500 або 18050501 – єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків.

Інформація про реквізити рахунків, відкритих в органах Державної казначейської служби України в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України, оприлюднена на офіційному вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Бюджетні рахунки (https://www.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/).

 

Ми в інтернет-просторі, приєднуйтесь!

https://dp.tax.gov.ua/;

https://www.facebook.com/tax.dnipropetrovsk/;

https://www.youtube.com/channel/UCIxijADr1NbFo5dhZ3mQwVA