Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До ГУ ДПС протягом року надійшло 13 колективних звернень від мешканців Дніпропетровщини

, опубліковано 15 вересня 2021 о 09:31

«Протягом січня – серпня 2021 року до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області надійшло 482 звернень громадян, з них 482 заяв, у тому числі 13 колективних звернень від 66 громадян.

Основні питання, які порушувалися громадянами, стосувалися контрольно-перевірочної роботи – 144 звернень, консультацій з питань податкового законодавства – 157 звернень, обліку в Державному реєстрі – 48 звернень», – зазначила начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ганна Чуб.

Нагадуємо, що ст. 20 Закону України від 02.10.1996 №393/96-ВР «Про звернення громадян» врегульовано, що звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, – невідкладно, але не пізніше 15-ти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати 45 днів.