Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про переваги легального працевлаштування під час засідання міської робочої групи з питань соціально – економічного захисту найманих працівників

, опубліковано 10 вересня 2021 о 16:15

10 вересня 2021 року у м. Кривому Розі відбулось засідання міської робочої групи з питань соціально – економічного захисту найманих працівників.

У заході прийняли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов онлайн, начальник управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради Ірина Рижкова, а також фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, інспекції з питань праці та зайнятості департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради, Криворізького міського районного центру зайнятості та пенсійного фонду.

Під час засідання обговорювались шляхи координації дій з питань запобігання використанню незадекларованої праці найманих працівників.

Валерій Леонов зазначив, що реалізація спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неоформлених до задекларованих трудових відносин об’єднала зусилля всіх задіяних державних структур. В свою чергу, це дало можливість оперативно виявляти та забезпечувати інспектування роботодавців, які мають найвищий ризик використання незадекларованої праці.

Також визначено напрями діяльності служб щодо працевлаштування найманих працівників в правовому полі України.