Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День підприємця у Павлоградському регіоні

, опубліковано 03 вересня 2021 о 08:54

Щорічно, у першу неділю вересня, в Україні відзначається День підприємця.

Підприємці м. Павлограда відзначили це свято напередодні.

На свято запрошені ініціативні та небайдужі підприємці і керівники підприємств м. Павлограда, які протягом 2019 – 2021 років були партнерами органів міської влади, приймали активну участь у заходах щодо розвитку підприємництва та у суспільному житті Павлоградщини.

На святковому заході, який відбувся 02 вересня 2021 року за участі Павлоградського міського голови Вершини Анатолія, депутатів міської ради Фролова Олександра та Зайченка Дмитра, начальника відділу з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій виконавчого комітету Павлоградської міської ради Кусочкіної Світлани, а також в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Леонова Валерія, начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС Самсоненко Євгенії та начальника Павлоградського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС Вельми Людмили, підприємців привітали з наступаючим святом та побажали усім невичерпної енергії, натхнення, стабільності, здійснення задумів та мудрості у справах.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток підприємництва у місті Павлограді та з нагоди святкування Дня підприємця похвальні листи ГУ ДПС вручені кращим фізичним особам – підприємцям, які здійснюють неспеціалізовану оптову торгівлю та електромонтажні роботи, а також керівникам підприємств, які виконують ремонт і технічне обслуговування машин і устаткування промислового призначення та проводять переробку молока.

Для підприємців відбувся святковий концерт. Свято пройшло у чудовій, дружній та теплій атмосфері.