Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День Державного Прапора України: за участі керівництва Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулись урочистості державного свята

, опубліковано 23 серпня 2021 о 11:00

Славетна історія створення своєї держави – це найбільша перемога будь-якої нації.

Державний Прапор – один з офіційних символів суверенітету кожної держави. Державний Прапор, як символ країни, є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Український Державний Прапор – незмінний символ нашої вільної, демократичної, незалежної країни.

У ньому втілені віковічні прагнення до миру; праця; краса та багатство рідної землі. Він не викликає у нас інших емоцій, окрім гордості за те, що ми – українці.

Серце кожного українця завмирає при підйомі національного стягу.                  

Сьогодні, 23 серпня 2021 року, у м. Дніпрі за участі в. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія відбулись урочистості, присвячені Дню Державного Прапора України, а саме: підйом найбільшого стягу, який коли-небудь майорів над українським містом, і є об’єктом монументального мистецтва. Він внесений до Книги рекордів України.

Любов до Батьківщини, до рідної держави не може бути абстрактною і повинна проявлятися в конкретних діях. Тому повагу до прапора, який є державним символом, можна рахувати однією з таких. Адже Прапор держави Україна окреслює та визначає її суверенну територію, є нашою національною святинею. Він дає нам надію на гідне майбутнє.

Шанувати його і оберігати, як найвищий скарб нації – це наш священний обов’язок.