Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про інструменти підтримки експорту в Україні йшлося на Міжнародній онлайн-зустрічі

, опубліковано 13 серпня 2021 о 15:15

Сьогодні, 13.08.2021 за організацією компанії «МедіаКомпас Україна» в рамках Міжнародного транспортного форуму Trans Expo Odesa 2021 проведено Міжнародну онлайн-зустріч «Чесний четвер. FOCUS:  відкриваємо експортні та імпортні ринки».

За ініціативи Міжнародної Коопераційної Платформи «Нові ринки» ІСР– 33 запрошені спікери  з Індії, Австралії, Бразілії та Філіпін, а також представники в Україні інституцій Канади, польши, Швеції, Малазії за сприяння Міжнародного трейд-клубу в Україні.

У онлайн-зустрічі прийняла участь в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Мазур Ольга.

Тематика заходу пов’язана з  особливостями виходу на нові ринки; інструментами регулюванням міжнародної торгівлі в Україні; правилами співпраці із закордонними партнерами; запуском та розвитком експортних продаж та перевагами використання онлайн-інструментів для виходу на нові ринки збуту.

Крім актуальної інформації про інструменти експорту від провідних українських експертів, від фахівців іноземних інституцій, ділових та галузевих об’єднань учасників проінформували про ситуацію та перспективи для України на міжнародних ринках.

Допомога українським експортерам у налагодженні зв’язків з торгівельними представниками іноземних держав, пошук партнерів на цільових ринках  - це першочергові задачі, вирішення яких дозволить стимулювати експансію товарів українського походження.

Співпраця бізнесу, іноземних партнерів і державних органів завжди має позитивний результат – під час обговорення нагальних питань визначаються шляхи та перспективи подальшої взаємодії.