Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП на КЗ «ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ ПНІ» ДОР»

, опубліковано 19 липня 2021 о 08:16

За клопотанням комунального закладу «Васильківського психоневрологічного інтернату» Дніпропетровської обласної ради» (далі - КЗ «Васильківський ПНІ» ДОР») 14.07.2021 мобільний ЦОП Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) здійснив виїзд до КЗ «ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ ПНІ» ДОР» в с. Медичне Дубовиківської сільської ради з метою реалізації податкового сервісу щодо якісного надання адміністративних та інших послуг, які вкрай важливі для реалізації прав та обов’язків платників податків, громадян.

Виїзд мобільного ЦОПу здійснено під керівництвом в. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія за участі посадових осіб Васильківської ДПІ ГУ ДПС.

Під час зустрічі у режимі відеозв’язку Леонов Валерій акцентував увагу присутніх громадян, працівників КЗ «ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ ПНІ» ДОР», що мобільний ЦОП створено з метою забезпечення зручних та доступних умов для отримання послуг та сервісів платниками податків, громадянами, особливо громадянами з інвалідністю.

У ході зустрічі в. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій наголосив, що податкова служба постійно вдосконалює свої сервіси у частині доступності та зручності для суб’єктів звернень. Він відмітив, що розвиток електронних сервісів ДПС, надання електронних довірчих послуг – це, перш за все, можливість для платників щодо реалізації своїх обов’язків та прав у сфері оподаткування у режимі on-line.

Бондаренко Маргарита, начальниця Васильківської ДПІ ГУ ДПС, ознайомила присутніх з переліком адміністративних послуг, які можна отримати у мобільному ЦОПі, переліком документів, які потрібні для їх отримання, а також про режим роботи ЦОПу ДПІ та контактні номери телефонів, за якими можна отримати роз’яснення з того чи іншого питання.

Фахівці мобільного ЦОПу надали роз’яснення щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема, Електронним кабінетом, та роз’яснення з актуальних питань податкового законодавства у частині земельного податку з юридичних осіб для працівників КЗ «ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ ПНІ» ДОР».

У ході проведення заходу працівникам КЗ «ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ ПНІ» ДОР» роздані брошури, листівки інформаційно-роз’яснювального характеру.

Фахівцями, задіяними у роботі мобільного ЦОПу прийнято 70 заяв за формою № 5ДР, у тому числі 5 заяв від працівників КЗ «ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ ПНІ» ДОР».

Працівники КЗ «ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ ПНІ» ДОР» висловили слова подяки податківцям за проведений виїзд мобільного ЦОПу та бажання спілкуватися і у подальшому з питань отримання адміністративних послуг, інших послуг та сервісів від ДПС.