Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Молодь – пріоритет: в Університеті митної справи та фінансів за участі податківців Дніпропетровщини відбулось святкове вручення дипломів бакалавра

, опубліковано 09 липня 2021 о 14:09

У кожній людині ще з самого народження закладено потенціал. Головне питання – як цей потенціал розкрити. Тож, які ми створюємо умови для того, щоб молоді люди могли самостійно реалізовувати свої здібності у професійному зростанні, залежить майбутнє як конкретної особистості, так і суспільства в цілому.

Одним із важливих напрямків роботи податкової служби Дніпропетровщини є робота з молоддю, якій приділяється особлива увага.

Сьогодні, 09 липня 2021 року, в Університеті митної справи та фінансів (далі – УМСФ) відбулося святкове вручення дипломів випускникам бакалавріату факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин УМСФ.

 

Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) присутні в.о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій та начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипова Манушак.

В.о. заступника начальника ГУ ДПС привітав присутніх з минулим державним святом – Днем Конституції України! Він зазначив, що свято було засноване в знак великої поваги до Основного Закону держави. Конституція  увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна багатоманітність – це фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Леонов Валерій побажав всім, хто отримав дипломи, знайти улюблену справу у житті та ніколи не сумніватися в своїх силах, сміливо йти вперед, підкорювати нові вершини, не зупинятися на досягнутому.

«Бажаю Вам стати відмінним фахівцем не тільки в області своєї професії, але і в області успіху, благополуччя та процвітання. Нехай знання, за які отримано диплом, допомагають у професійному рості. Податкова служба відкрита для молоді – ми чекаємо молодих і амбітних фахівців! Долучайтеся до нашої потужної та дружньої команди!», - зазначив в.о. заступника начальника ГУ ДПС.

Крім того, Леонов Валерій від імені начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області висловив щиру подяку керівництву Університету митної справи та фінансів за багаторічну плідну співпрацю.

Довгоочікувана подія вручення дипломів бакалавра принесла позитивні емоції, святковий настрій, радість і надію на світле майбутнє, до якого прагне кожний.