Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківець – це звучить гордо: у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області пройшло святкування Дня податківця України

, опубліковано 01 липня 2021 о 17:00

Провідна роль податкової служби має велике значення для нашої держави. Завдяки значному внеску ДПС у наповненні бюджетів усіх рівнів зберігається економічна стабільність в країні.

Свідченням вагомості та значимості податкових органів у становленні та зміцненні нашої держави стало затвердження на загальнодержавному рівні професійного свята – Дня податківця України, яке відзначається 02 липня.

Напередодні цього свята, 01 липня 2021 року у приміщенні Головного управління ДПС у Дніпропетровській області пройшли урочисті збори з нагоди святкування 30-ої річниці податкової служби України.

У святкових заходах прийняли участь начальник головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ганна Чуб, в.о. заступника начальника ГУ ДПС Валерій Леонов, керівники структурних підрозділів ГУ ДПС, ветерани податкової служби та почесні гості: заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб, заступник Дніпровського міського голови Володимир Міллер, секретар Криворізької міської ради Олександр Котляр, перший заступник Нікопольського міського голови Тетяна Обиденна,  радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, депутат Дніпропетровської обласної ради Станіслав Молоков, радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Ломако, директор Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Дніпропетровській області Вікторія Захарова, голова Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби Валерій Філатов.

До професійного свята фахівцями ГУ ДПС приурочено відкриття нової експозиційної локації – музею податкової служби Дніпропетровської області. В музеї представлені експонати, пов’язані з історією податкової служби.

Податківці і гості ознайомились з експонатами та сучасними досягненнями ГУ ДПС, і занурились у спогади, відновивши у пам’яті сторінки минулих славних днів діяльності служби.

Музей оснащений сучасною технікою, яка дозволяє демонструвати фото- і відеоматеріали. До уваги запрошених продемонстровано фільм, присвячений становленню та розвитку податкової служби області.

Після невеликої історичної подорожі, розпочалось урочисте засідання, присвячене Дню податківця України.

У вітальному слові начальник ГУ ДПС Ганна Чуб поздоровила усіх з  професійним святом.

Вона зазначила, що у минулому році Указом Президента України відновлено і офіційно визначено 02 липня  Днем податківця України.

«І це дійсно визнання важливості нашої Служби і відзначення ролі кожного працівника у реалізації державної податкової політики.

Створення Державної податкової служби України забезпечило роботу ефективної системи адміністрування податків і зборів, розвиток якісних та зручних послуг платникам.

Ми рухаємося вперед шляхом створення в Україні чіткої, зрозумілої для платників податкової системи, формування нового іміджу нашої служби», - зазначила начальник ГУ ДПС.

Ганна Чуб зауважила, що сьогодні спостерігається стабільний розвиток економіки країни. Високі показники забезпечуються завдяки наполегливій роботі податкової служби. Податкова служба ефективно працює у напрямі наповнення державної казни, розвиває сервісні функції для платників податків, які сприяють розвитку бізнесу, та створює всі умови для підвищення добровільності сплати податків.

Начальником ГУ ДПС відзначено важливу роль ветеранів, які стояли біля витоків створення служби та віддали їй частину життя і зараз діляться своїми напрацюваннями з молодим поколінням.

Також Ганна Чуб відмітила особливе значення Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби, яка діє виключно в інтересах колективу та надає матеріальну допомогу, здійснює виплати на лікування, оздоровлення та відпочинок, організовує медичні обстеження працівників.

До урочистих вітань долучились і гості святкового заходу.

За співпрацю та виконання своїх обов’язків на високому рівні працівники ГУ ДПС отримали нагороди, подяки та грамоти від Державної податкової служби України, заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ольги Горб, першого заступника Нікопольського міського голови Обиденної Тетяни, Голови Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби Валерія Філатова, Секретаря Криворізької міської ради Олександра Котляра.