Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП завітав до територіальних громад Васильківського району

, опубліковано 22 червня 2021 о 09:47

Васильківською ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровській області (далі Васильківська ДПІ) відповідно до затвердженого графіку роботи мобільного ЦОП ГУ ДПС у Дніпропетровській області:

- 04.06.2021 року здійснено виїзд до с.Павлівка Павлівського старостинського округу Васильківської селищної ради. Відстань від ЦОП Васильківської ДПІ до с.Павлівка складає 9 км.

Для вирішення невідкладних питань з оподаткування, забезпечення зручних та доступних умов для декларування та отримання послуг і сервісів фізичними та юридичними особами виїзд мобільного ЦОПу забезпечено за участі фахівців Васильківської ДПІ, працівника Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Дніпропетровській області.

Під час виїзду фахівцями прийнято:

-  заяви за формою 5-ДР - 8шт.,

-  заяви за формою 10-ДР- 8шт.,

-  заяви на отримання довідки по подану декларацію про майновий стан і доходи-8шт.,

-  заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з плати за землю)-4 шт.,

-  заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки)-2 шт.,

-  заяви щодо отримання реквізитів для сплати земельного податку з фізичних осіб-9 шт.

- 11.06.2021 здійснено виїзд до села Добровілля Добровільського старостинського округу Дубовиківської сільської ради. Відстань від ЦОП Васильківської ДПІ до села Добровілля складає 25 км.

Для вирішення невідкладних питань з оподаткування, забезпечення зручних та доступних умов для декларування та отримання послуг і сервісів фізичними та юридичними особами виїзд мобільного ЦОПу забезпечено за участі фахівців Васильківської ДПІ, працівника Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Дніпропетровській області.

Під час виїзду фахівцями прийнято:

-  заяв за формою 5-ДР – 10,

-  заяв за формою 10-ДР- 4,

-  заяв на отримання довідки по подану декларацію про майновий стан і доходи  - 11,

-  заяв щодо проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (земельний  податок) - 1,

-  заяв щодо отримання реквізитів для сплати земельного податку з фізичних осіб - 12.

- 17.06.2021 року здійснено виїзд до с.Дубовики Дубовиківського старостинського округу Дубовиківської сільської ради.

У ході виконання своїх завдань і функцій Васильківська ДПІ активно працює над забезпеченням зручних та доступних умов для надання адміністративних послуг, інших послуг і сервісів від ДПС фізичним та юридичним особам.

Під час виїзду від мешканців Дубовиківського старостинського округу фахівцями  ЦОП було прийнято:

-  заяви за формою 5-ДР - 12шт.,

-  заяви за формою 10-ДР- 12шт.,

-  заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з плати за землю)-1 шт.,

- заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки-1 шт.,

- 18.06.2021 року здійснено виїзд до с.Богданівка, с.Катеринівка Богданівського старостинського округу Васильківської селищної ради.

Під час виїзду від мешканців Богданівського старостинського округу фахівцями  ЦОП було прийнято:

-  заяви за формою 5-ДР - 16шт.,

-  заяви за формою 10-ДР- 5шт.,

-  заяви за формою 1-ДР - 5шт.,

-  заяви на довідку про подану декларацію про майновий стан і доходи-12шт.,

-  заяви щодо проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з плати за землю)-9 шт.,

- заяви щодо проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки-3 шт.,

-  заяви щодо надання банківських реквізитів для сплати податків-9 шт.

Під час виїздів проведено інформаційно-роз’яснювальну, консультаційну роботу з наступних питань: існуючі зручні та сучасні електронні сервіси ДПС, реалізацію нових можливостей Електронного кабінету, основні принципи та процедури погашення податкової заборгованості, особливості нарахування та сплати земельного податку з фізичних осіб, надання пільг по сплаті земельного податку, особливості нарахування і сплати орендної плати та податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, заповнення «Призначення платежу у розрахункових документах, обов’язку платників щодо подання повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти пов’язані з оподаткуванням за формою № 20-ОПП, внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, безкоштовного отримання КЕП, питання врегулювання податкового боргу, ознайомлення зі сторінками ДПС України на Facebook та You Tube,  Telegram – каналом, сторінкою ГУ ДПС у Дніпропетровській області на Facebook.

Під час виїзду мобільного ЦОП присутні мешканці громад отримали друковану продукцію інформаційно-роз’яснювального характеру від ДПС.

Мешканці сіл дякували за надані послуги та відповідні консультації, за  забезпечення зручних, доступних умов для громадян і платників щодо отримання сервісів та послуг від ДПС, та висловила бажання співпрацювати у питаннях отримання адміністративних послуг і у подальшому.