Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про взаємодію органів ДПС із ЗМІ, податкові сервіси, порядок працевлаштування та проходження служби в ГУ ДПС – на лекції для студентів Дніпровського державного аграрно – економічного університету

, опубліковано 23 червня 2021 о 16:45

За організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та Дніпровського державного аграрно – економічного університету (далі – Університет) у форматі онлайн проведено лекцію для студентів ІІ курсу Університету.

Від ГУ ДПС у лекції прийняли участь в.о. заступника начальника Леонов Валерій та провідні фахівці ГУ ДПС. Також на лекції присутні викладачі Університету.

Відкрив захід Леонов Валерій, який акцентував увагу на тому, що податкова служба завжди приділяє особливу увагу комунікаціям з молоддю.

«Особлива увага до молодого покоління зрозуміла, адже саме молодь – це майбутнє нашої країни, а також кадровий потенціал податкової. Тому ми завжди раді бачити у наших рядах енергійних молодих спеціалістів, з амбіціями, з креативними думками, які проявляють ініціативу і своєю працею на користь держави будуть і подалі підвищувати імідж податкової служби.

Сьогодні ми готові поділитись інформацією про основні напрямки роботи нашої служби», - зазначив в.о. заступника начальника ГУ ДПС.

На лекції студентів ознайомлено з роботою органів ДПС із засобами масової інформації (ЗМІ) та громадськістю, перевагами сервісного обслуговування платників.

Крім того, слухачі отримали повну інформацію про порядок працевлаштування та проходження служби в ГУ ДПС.

 Захід пройшов у форматі обговорення питань, які цікавили молодь.

Студенти отримали професійні відповіді на свої запитання і проявили інтерес щодо пропозицій від працівників податкової служби долучитись у майбутньому до їх лав.

Молода аудиторія подякувала за інформацію, отриману від податківців, яка обов’язково стане у нагоді під час вибору професії.