Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Основні аспекти застосування РРО/ПРРО: проведено онлайн-семінар для Асоціації платників податків України

, опубліковано 17 червня 2021 о 16:15

Сьогодні, 17.06.2021, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено семінар у форматі онлайн для членів Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Дніпропетровській області (далі – ТВ ВГО «АППУ») та платників податків, що входять до складу АППУ.

Тема семінару присвячена застосуванню реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО)/програмних РРО (далі – ПРРО).

Захід відбувся за участі в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Мазур Ольги; начальника управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипової Манушак; заступника начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС Дудника Романа; головного державного інспектора відділу обліку платників та об'єктів оподаткування, ведення реєстрів управління електронних сервісів ГУ ДПС Медведєвої Юлії; членів ТВ ВГО «АППУ» та платників податків, що входять до складу ТВ ВГО «АППУ».

Мазур Ольга привітала колег і представників ТВ ВГО «АППУ» і побажала всім продуктивної співпраці.

Присутнім нагадали про основні зміни у застосуванні РРО/ПРРО, які запроваджено з вересня 2020 року.

Особливу увагу акцентовано на перевагах у застосуванні ПРРО.

Під час семінару члени ТВ ВГО «АППУ» активно задавали питання, які виникають у платників під час здійснення розрахункових операцій.

Енергійне обговорення певних ситуацій, які виникають при застосуванні РРО/ПРРО, підтверджує, що тема заходу є актуальною і важливою.

«Обмін досвідом, визначення і вирішення проблемних питань, є позитивним проявом взаємодії платників і представників податкової служби.

Співпраця податківців області з Асоціацією платників податків у Дніпропетровській області розвивається. Це є підтвердженням того, що такі  комунікації є корисними. Адже під час спілкування розглядаються і вирішуються важливі питання.», – підсумувала в. о. заступника начальника ГУ ДПС.

Учасники подякували за проведену зустріч та висловили надію на подальше співробітництво.