Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Руками творимо красу – у Міжнародний день захисту дітей підведено підсумки конкурсу дитячої творчості

, опубліковано 01 червня 2021 о 13:40

Сьогодні, 01 червня 2021 року, у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) підведено підсумки конкурсу дитячих творчих виробів, присвяченого Дню вишиванки, який об’єднує українців всього світу.

Конкурс проводився за ініціативою начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Чуб Ганни.

Він був налаштований на те, аби викликати у підростаючого покоління – наших юних громадян, почуття приналежності до великої родини – української нації. І проведення конкурсу продемонструвало, що діти відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв і традицій нашого народу.

Підведення підсумків за участі керівника ГУ ДПС не випадково пройшло у Міжнародний День захисту дітей. Адже це свято радості, любові, турботи і захисту маленьких громадян.

Молодих талантів та їх батьків привітали, подякували за активну участь у конкурсі, а також відзначили індивідуальність, оригінальність, сміливість, непередбачуваність та креативність робіт.

У цьому році 53 учасники конкурсу. Це діти – від 4-х до 17-ти років. Творчі роботи – надзвичайно різноманітні. І тому було вирішено провести конкурс не зовсім за традиційними правилами.

Він проходив за п’ятьма номінаціями з визначенням кращого у кожній номінації.

Так,

- в номінації «Найменший учасник конкурсу» переможець – Міла Бондіна,     4 роки, з композицією «З Україною у серці»;

- у номінації «Самий креативний учасник конкурсу» переможець – Володимир Хребто з композицією «Дружня Україна»;

- у номінації «Творче натхнення» переможець – Софія Шураєва з композицією «Українська лялька-мотанка»;

- у номінації «Оригінальність задуму» переможець – Мілена Мельник  з композицією «Український віночок»;

- у номінації «Композиційне рішення» переможець – Влада Латиш з композицією «Корзина квітів».

Майбутнє людської цивілізації залежить виключно від реалізації обдарованості людей. Саме тому однією з основних задач є формування творчо активної, всебічно розвиненої особистості з дитинства. На формування індивідуальності дитини впливає багато чинників, серед яких чільне місце посідає культура й мистецтво. У кожної дитини є творчі здібності, їх просто потрібно розкрити.

Робота податківців з молоддю направлена на тісний контакт і такі конкурси є підтвердженням інтересу податкової служби до підростаючого покоління. Інтерес підтримується успіхом, до успіху веде інтерес. А без успіху, без радісного переживання перемоги немає інтересу, немає розвитку здібностей, немає навчання, немає знання.

Під час підведення підсумків податківці оцінили творчі таланти дітей і всі учасники конкурсу отримали подарунки. Особливу відзнаку здобули найцікавіші роботи. Нагородження конкурсантів пройшло в атмосфері радості і позитивних емоцій.

Адже найбільшу радість приносить свято, в якому безпосередньо приймаєш участь і з натхненням долучаєшся до процесу!