Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено спільну нараду щодо дотримання арбітражними керуючими процесуальних строків перебування справ в процедурах банкрутства

, опубліковано 19 травня 2021 о 09:14

Сьогодні, 19 травня 2021 року, за організацією Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) проведено спільну нараду за участі представників Господарського суду Дніпропетровської області та арбітражних керуючих на предмет дотримання останніми вимог діючого законодавства, зокрема процесуальних строків перебування справ в процедурах банкрутства.

На заході від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Леонов Валерій і заступник начальника управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС Прихорчук Артем.

Взаємодія податкової служби області з іншими державними органами вже є традиційною і надає позитивні результати.

Співпраця ГУ ДПС, зокрема з управлінням Міністерства Юстиції України, направлена на вирішення нагальних питань, пов’язаних з податковим боргом і процедурами банкрутства.

На заході увагу приділено питанням дотримання представниками Господарського суду Дніпропетровської області та арбітражними керуючими вимог діючого законодавства, зокрема процесуальних строків перебування справ в процедурах банкрутства

Нарада відбулася у форматі активного діалогу.

Учасники заходу підтримали ініціативу співпраці державних органів у різних напрямках і у подальшому.