Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Положення Закону України «Про Бюро економічної безпеки України» - в основі обговорення на міжнародній науково-практичній конференції, в якій прийняли участь фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області

, опубліковано 17 травня 2021 о 17:03

Сьогодні, 17 травня 2021 року, Українським союзом промисловців і підприємців (УСПП), Антикризовою радою громадських організацій України у партнерстві з Асоціацією платників податків України, Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого, Національною академією внутрішніх справ у форматі відеоконференції проведено міжнародну науково-практичну конференцію «Законодавче забезпечення діяльності Бюро економічної безпеки України».

У конференції взяли участь авторитетні вітчизняні та міжнародні експерти, представники профільних комітетів Верховної Ради України, Офісу Президента України, фахівці Міністерства внутрішніх справ, Офісу Генерального прокурора, Служби безпеки України, Міністерства юстиції України, Національного антикорупційного бюро, Національної поліції України, судових органів та інших державних установ і громадських організацій, провідні вчені закладів вищої освіти й науково-дослідних установ сектору безпеки.

Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь в.о. заступника начальника Леонов Валерій та начальник управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Орлов Ігор.

На заході обговорювались актуальні наукові і практичні проблеми правового й організаційного забезпечення реалізації положень Закону України «Про Бюро економічної безпеки України».

Учасниками відеоконференції акцентовано увагу на важливості взаємодії Бюро економічної безпеки України з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами та іншими особами у напрямку боротьби з економічними злочинами.