Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено засідання Ресурсного комітету Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

, опубліковано 13 травня 2021 о 16:56

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) повідомляє, що сьогодні, 13 травня 2021 року, відбулося засідання Ресурсного комітету Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Ресурсний комітет).

У заході прийняли участь представники ГУ ДПС: в. о. заступника начальника ГУ ДПС Валерій Леонов, начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб Тетяна Копильченко, начальник управління інформаційної взаємодії Манушак Осипова та заступник начальника відділу адміністрування рентної плати та екологічного податку управління податкового адміністрування юридичних осіб Ірина Мірошниченко.

Під час засідання розглядались питання адміністрування екологічного податку та рентної плати за надра.

Представники ГУ ДПС окреслили проблеми, які виникають під час адміністрування екологічного податку та рентної плати.

У ході обговорення проблемних питань членами Ресурсного комітету Громадської ради при ГУ ДПС запропоновані шляхи їх вирішення.

Окремо зупинилися на взаємодії та співпраці ГУ ДПС з іншими органами виконавчої влади, які відповідають за екологію у Дніпропетровському регіоні.

На засіданні також обговорювались та вирішені інші питання щодо діяльності Ресурсного комітету Громадської ради при ГУ ДПС.