Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На засіданні робочої групи про запобігання проявам корупції у сфері використання бюджетних коштів

, опубліковано 14 квітня 2021 о 16:42

Сьогодні, 14 квітня 2021 року, в приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації відбулося засідання робочої групи щодо забезпечення функціонування внутрішнього контролю, усунення порушень чинного законодавства та запобігання проявам корупції у сфері використання бюджетних коштів.

У засіданні робочої групі прийняли участь керівники різних державних органів Дніпропетровської області, від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області – присутній в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов.

На засіданні розглядались питання, пов’язані із запобіганням проявам корупції у сфері використання бюджетних коштів.

Валерій Леонов зазначив, що якісно нового рівня у сфері запобігання та протидії корупції було досягнуто у зв’язку з імплементацією базових антикорупційних законів, якими було посилено юридичну відповідальність за порушення вимог щодо декларування доходів і майна, у контексті адміністративного та кримінального права.

Підводячи підсумки, учасники заходу зазначили, що підтримка антикорупційних державних органів, розслідування фактів корупції на найвищому рівні – це результативний шлях. Допомога місцевим органам влади, яка направлена на втілення розумних та прозорих рішень, що мають посилити їхню ефективність та цілісність у напрямку зменшення ризиків корупції, є основою спільних заходів усіх владних структур.