Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено онлайн-нараду для територіальних громад Дніпровського району Дніпропетровської області

, опубліковано 27 квітня 2021 о 15:36

Сьогодні, 27 квітня 2021 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у дистанційному форматі проведено нараду з територіальними громадами (далі – ТГ) Дніпровського району Дніпропетровської області.

У заході прийняли участь в. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій; керівники та представники ТГ Дніпровського району, а також керівники структурних підрозділів ГУ ДПС.

Взаємодія податкової служби області з ТГ є вже традиційною. Спільні рішення, які приймаються після обговорення нагальних проблем, позначаються на позитивній динаміці у напрямку наповнення бюджетів.

В. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, який відкрив онлайн-нараду, привітав учасників та подякував всім за сприяння і допомогу у такому важливому питанні як сплата податків.

Леонов Валерій побажав всім ефективної роботи.

«Податкова служба націлена на партнерські відносини з бізнесом, який працює у прозорому полі, залучає інвестиції, запроваджує нові робочі місця і сумлінно сплачує податки. Надання сервісів платникам і забезпечення податкових надходжень до бюджету – це наша щоденна робота.

І ми вдячні громадянам та бізнесу, які у період карантину сумлінно сплачують податки. Адже сумлінна сплата податків – це приклад високої податкової культури», – зазначив Леонов Валерій.

На нараді розглядались важливі питання по надходженню коштів від використання природних ресурсів (плати за землю, екологічного податку); земельних відносин, електронних сервісів ДПС та переваг «Електронного кабінету», роботи мобільного ЦОПу ГУ ДПС.

Увагу акцентовано на погашенні податкового боргу, що обліковується на території Дніпровського району. Присутнім повідомлено, що платники до 10 червня 2021 року мають можливість погасити основну суму боргу без нарахування штрафних санкцій і пені.

Нарада відбулася у форматі активного діалогу.

«На нашу думку у період децентралізації голови територіальних громад зацікавлені у належній податковій дисципліні платників, які мешкають та працюють на їх територіях.

З метою обговорення та вирішення актуальних питань і проводяться такі зустрічі, як сьогодні. Впевнений, що сьогоднішня співпраця стала корисною для обох сторін», – підсумував Леонов Валерій.

Представники ТГ подякували організаторам заходу та висловили побажання проводити такі заходи і надалі.