Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників!

, опубліковано 26 березня 2021 о 08:29

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу, що з метою виконання норм постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та етапів послаблення протиепідеміологічних заходів» відвідувачам Центрів обслуговування платників податкової служби Дніпропетровської області необхідно дотримуватись заходів, спрямованих на попередження розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Закликаємо платників для уникнення черг та скупчень людей користуватися електронним сервісом ДПС «Електронний кабінет», який дозволяє в режимі реального часу подавати звітність, отримувати послуги в електронній формі, актуальні відомості з реєстрів і інших корисних ресурсів.

З повним переліком електронних сервісів ДПС України можливо ознайомитись на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi/.

Також у всіх центрах обслуговування платників запроваджено попередній запис на прийом.

Нагадуємо алгоритм дій для отримання у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС    (далі – Надавач) електронних довірчих послуг (далі – ЕДП).

Так, для отримання ЕДП у Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України необхідно:

1. Здійснити попередній запис до відповідного відокремленого пункту реєстрації (далі – ВПР) (режим роботи ВПР та засоби зв’язку опубліковані на офіційному інформаційному ресурсі Надавача у розділі «Контакти» (https://acskidd.gov.ua/contacts  )).

Звертаємо увагу, що попередній запис здійснюється протягом дня на наступний робочий день (рекомендований час попереднього запису з 8 год. 15 хв. до 9 год. 00 хв.);

2. Підготувати необхідний перелік реєстраційних документів для отримання ЕДП, з яким можливо ознайомитись у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» офіційного інформаційного ресурсу Надавача (https://acskidd.gov.ua/etrusted-services), обравши відповідну категорію;

3. Прийти у відповідний ВПР на зазначений час (повідомлений працівником ВПР під час запису) з оригіналами документів для ідентифікації користувача та передачі необхідних для реєстрації документів (ВПР не надає послуги з копіювання, друку та заповнення реєстраційних карток, бланків та інших документів, а також не здійснює продаж або безоплатне надання захищених носіїв особистих ключів). При цьому надання ЕДП здійснюватиметься лише за наявності у клієнтів засобів захисту від респіраторних захворювань.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»