Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На робочій зустрічі з фахівцями підрозділів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Криворізького регіону про пріоритетні напрямки роботи

, опубліковано 11 січня 2021 о 17:01

Сьогодні, 11 січня 2021 року, відбулася виїзна робоча зустріч з працівниками підрозділів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Криворізького регіону за участі в. о. заступника начальника ГУ ДПС Мазур Ольги.

На сьогодні м. Кривий Ріг є великим індустріальним центром країни. У ньому сконцентровані підприємства різних галузей економіки: добувної, металургійної, машинобудівної, хімічної та інших, серед яких і підприємства гірничо-металургійного комплексу світового значення. Криворізький регіон – один з найбагатших на корисні копалини районів не тільки Дніпропетровщини, а й усієї України.

Враховуючи важливість Криворіжжя для наповнення державного та місцевих бюджетів, а також виходячи із стратегічних цілей діяльності ДПС, як єдиної юридичної особи, під час зустрічі з податківцями регіону Мазур Ольга визначила пріоритетні напрямки роботи ГУ ДПС. Вона зазначила, що це, у першу чергу, партнерські відносини з бізнесом та громадськістю, які будуються на принципах прозорості і відкритості, підвищення якості податкового сервісу.

«Наша мета – вивести відносини з платниками на новий ріве

нь, який ґрунтується на довірі та партнерстві. У той же час від платників очікуємо прозорого ведення бізнесу та чесної сплати податків. Податкова готова захищати інтереси чесного бізнесу та бути його помічником!», – акцентувала  в. о. заступника начальника ГУ ДПС Мазур Ольга.

Учасники зустрічі також відвідали центри обслуговування платників, які надають платникам податків адміністративні послуги з урахуванням особливостей карантинного періоду.

На зустрічі обговорювались актуальні питання, які виникають у податківців під час виконання ними функцій, а також визначені першочергові завдання підрозділів ГУ ДПС, як територіального органу у складі єдиної юридичної особи.