Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ефективна робота профспілки сприяє згуртованості колективу

, опубліковано 30 грудня 2020 о 16:42

Результативна робота кожного колективу неможлива без комфортних умов, як соціальних, так і економічних, у забезпеченні яких важливу роль відіграють професійної спілки.

Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби (далі – Профспілка) є такою Профспілкою, яка діє ефективно.

Профспілка надає працівникам Головного управління ДПС у Дніпропетровській області матеріальну допомогу, здійснює виплати на лікування, оздоровлення та відпочинок, організовує медичні обстеження, а також, з урахуванням сьогодення, забезпечує профілактичними засобами щодо запобігання поширенню коронавірусу СОVID-19.

Слід зазначити, що плідна робота Профспілки сприяє єднанню колективу, його розвитку, а також надає допомогу у нелегких життєвих соціально-економічних ситуаціях. Вона додає працівникам відчуття впевненості у захисті їх професійних інтересів.

Профспілка діє виключно в інтересах колективу та піклується про здоров’я співробітників, тому її ряди постійно поповнюються новими членами.

Члени профспілки були і залишаються фундаментом для розвитку Профспілки, а ефективна Профспілка є найкращим мотивом, щоб стати її членом.