Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області проведено дитячий конкурс на кращий логотип податкової служби

, опубліковано 28 грудня 2020 о 17:35

З метою популяризації податкової культури та творчого підходу у вихованні свідомого ставлення до сплати податків у молодого покоління за ініціативою Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) наприкінці 2020 року проведено дитячий конкурс малюнків за темою «Малюйте: логотип податкової уявою дитини» (далі – Конкурс).

Слід зазначити, що Конкурс набув широкої популярності серед дітей нашої області – у ньому взяли участь багато школярів. Дуже приємно, що Конкурс приніс позитивні результати: те, що молодому поколінню тема податків цікава, підтверджують дитячі роботи. Малюнки юних митців вражають глибоким розумінням теми, висловленням своєї думки та фантазії.

Напередодні новорічних свят у форматі онлайн пройшло підведення підсумків Конкурсу і нагородження його переможців.

Захід пройшов за участі в. о. заступника ГУ ДПС Ольги Мазур і заступника начальника управління – начальника відділу пресслужби та адміністрування субсайту організаційно-розпорядчого управління ГУ ДПС Манушак Осипової, дітей та їх батьків, представників податкових органів області.

З результатами конкурсу ознайомила в. о. заступника ГУ ДПС Ольга Мазур.

Вона звернулась до присутніх зі словами вдячності за підтримку і участь у Конкурсі та зауважила, що мета його проведення – привернути увагу наших дітей до історії розвитку податкової служби. Адже саме від молоді, її знань багато у чому залежить майбутнє нашої країни. Тому виховання податкової культури та грамотності має починатися в юному віці.

«Нам завжди дуже цінно і цікаво спілкуватись з молоддю та організовувати для них різні заходи. Ми вдячні всім діткам, які долучилися до Конкурсу і проявили свій художній талант. Ваші малюнки здивували і порадували нас яскравістю та різноманітністю, глибиною ваших думок. Не так просто було визначити переможців», – зазначила в. о. заступника ГУ ДПС.

Ольга Мазур запросила присутніх переглянути відео про проведення Конкурсу. Після його перегляду, вона оголосила переможців. Призери отримали пам’ятні подарунки, інші учасники – цікаві солодощі.

По завершенню церемонії нагородження Ольга Мазур ще раз подякувала всім діткам за участь у Конкурсі, батькам – за те, що вони піклуються і підтримують захоплення своїх дітей, сприяють розвитку їх талантів.

Вона привітала всіх з Новорічними святами та побажала здоров’я, миру, любові, чарівного настрою, здійснення всіх бажань!

Фотоматеріали за посиланням https://dp.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/inshi-zahodi/8818.html

Відеоматеріал за посиланням https://dp.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/6979.html