Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Святий Миколай подарував тепло та любов вихованцям КЗО «Перещепинський НВК «Родина»»

, опубліковано 18 грудня 2020 о 16:32

Одне з найрадісніших та найочікуваніших свят нашої малечі – день Святого Миколая Чудотворця, яке приходить зимовою казковою чарівницею на нашу благодатну землю перед новорічно-різдвяними святами.

Це світле і радісне свято, яке дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії та любові, надихає на добрі справи та милосердя до інших.

Дітки щороку у цей день чекають від Святого Миколая подарунків та ласощів.

Цього року, як завжди, до вихованців КЗО «Перещепинський НВК «Родина»» завітали представники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, щоб подарувати своє тепло і увагу усім дітям.

Гості закладу стали помічниками Миколая Чудотворця і максимально виконали побажання малечі – кожен із дітлахів отримав омріяні подарунки.

Від колективу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області з привітальним словом звернулась до діток заступник начальника організаційно – розпорядчого управління Осипова Манушак та побажала чарівного свята.  

«Маємо надію, що святковий настрій, подарований в такий день, залишиться назавжди добрим спогадом про казку. Святий Миколай оберігає кожного з дитинства і протягом усього життя, не залишає без уваги та любові жодну дитину, дарує щастя, радість і віру в чудеса. Отже, нехай це свято подарує вам, вашим педагогам і вихователям багато позитивних емоцій! Сердечно бажаємо міцного здоров’я, успіхів, здійснення мрій, радості, добра, щастя, тепла та миру. Нехай Святий Миколай надихає нас і допомагає в усьому», – зазначила вона.

Участь у поздоровленні прийняли також представники інших підприємств та організацій, які підтримують діточок і надають благодійну допомогу закладу, та випускник КЗО «Перещепинський НВК «Родина»». Вони побажали малюкам гараздів та безхмарного дитинства.

 

Вихованці закладу зустріли гостей радісним настроєм та святковим концертом, і влаштували справжнє торжество – розповідали вірші, співали чудові пісні і танцювали.

Такий теплий та гостинний прийом справив неабияке враження на гостей, для яких щасливі очі, радісні усмішки, слова подяки та бурхливі оплески за піклування і увагу – це найбільша нагорода від діточок.

Наприкінці свята директор навчального закладу Валентина Хохлова подякувала гостям за піклування про дітей, за подароване їм відчуття родинного затишку, що зігріває дитячі серця, вселяє віру, любов, спокій та надію.

Фотоматеріали за посиланням https://dp.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/inshi-zahodi/8807.html