Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про створення власного бізнесу та переваги електронних сервісів ДПС під час спілкування з молоддю в онлайн режимі

, опубліковано 15 грудня 2020 о 17:47

Сьогодні, 15 грудня 2020 року, в онлайн режимі за допомогою Інтернет-платформи ZOOM відбулось засідання кафедри публічного управління та митного адміністрування Університету митної справи та фінансів Міністерства освіти і науки України, присвячене питанням актуалізації та відповідності потребам стейкхолдерів освітньо-професійних програм зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» ступенів освіти «бакалавр» і «магістр».

На засіданні були присутні викладачі навчального закладу, студенти, які навчаються за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» та фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Звернуто увагу присутніх на позитивні моменти спілкування представників податкової з молодим поколінням, особливо, якщо молода аудиторія – це майбутні фахівці, які працюватимуть в органах виконавчої влади, державних установах та громадських організаціях.

Також повідомлено про переваги впровадження інноваційних та інформаційних технологій, зокрема на електронних сервісів ДПС, які постійно оновлюються.

Такий захід не лише теоретичний, але і має на меті практичну складову. Це надає подальший імпульс молоді для генерації ідей та практичної реалізації для їх втілення.

Учасники подякували за корисну інформацію та висловили бажання і в подальшому продовжувати спілкування з податковою службою.