Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В форматі відеоконференції пройшло урочисте нагородження сумлінних платників податків України

, опубліковано 04 грудня 2020 о 15:07

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України» (далі – Асоціація) уже багато років невпинно працює над створенням сприятливих умов розвитку підприємництва, посиленням авторитету платників податків та максимальним залученням українського бізнесу до сумлінної сплати податків.

З цієї метою ще у 2011 році Асоціацією було започатковано щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінний платник податків України».

У 2020 році проведено Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків – 2019» (далі – Рейтинг).

У рейтинговому змаганні приймали участь суб’єкти господарювання різних галузей економіки України, у тому числі і з Дніпропетровської області.

Кандидатам на перемогу у Рейтингу необхідно було продемонструвати високі досягнення щодо повноти та своєчасності сплати податків та зборів, дотримання податкової дисципліни.

Крім того, головними критеріями оцінювання були не лише економічні досягнення підприємств, абсолютні величини сплачених податків та рівень податкового навантаження, але і рівень соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством. Саме тому на рівні з економічними показниками діяльності підприємств враховувались і такі показники, як створення робочих місць, середня заробітна плата, а також участь підприємств в реалізації соціальних програм та благодійних акцій.

04 грудня 2020 року ДПС України в умовах сьогоднішньої ситуації з дотриманням превентивних заходів для недопущення поширення коронавірусної хвороби, у форматі відеоконференції, проведено урочисте нагородження сумлінних платників податків України.

Церемонію нагородження відкрила генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко. Вона привітала присутніх і представила учасників заходу.

У святковій церемонії прийняли участь Міністр фінансів України Сергій Марченко, Президент АППУ Грігол Катамадзе, Голова ДПС України Олексій Любченко, Президент УСПП Анатолій Кінах, начальники (заступники начальників) головних управлінь ДПС в областях, переможці Рейтингу.

Президент АППУ Грігол Катамадзе, Міністр фінансів України Сергій Марченко, Президент УСПП Анатолій Кінах привітали переможців Рейтингу і висловили впевненість у тому, що платників, які працюють прозоро, с кожним роком в Україні стає все більше.

Голова ДПС України Олексій Любченко у привітальному слові акцентував увагу на тому, що податкова служба є партнером легальному бізнесу, який діє за принципами: інвестиція, робочі місця і сумлінна сплата податків тощо.

Дніпропетровщина також пишається своїм переможцем, адже до останнього етапу Рейтингу із 616 учасників було відібрано тільки 40.

Голова Ради АППУ Вікторія Захарова у вітальному слові зазначила, що у номінації «Фінанси» у категорії «Малі підприємства» Всеукраїнське звання «Сумлінний платник податків – 2019» серед платників податків Дніпропетровської області отримано ПрАТ «Страхова кампанія «Альянс», яке надає повний спектр страхових послуг та працює в класичному сегменті страхування на територіях багатьох областей України. Компанія завжди своєчасно та у повному обсязі сплачує всі податки і збори і бере участь у благодійних акціях та соціальних програмах. Почесну грамоту «Сумлінний платник податків – 2019» одержав заступник Голови правління ПрАТ «Страхова кампанія «Альянс» Віктор Шрайбман.

Голова комісії з ліквідації, в.о. заступника начальника ГУ ДПС Валерій Леонов зауважив, що податкова служба налаштована на подальше налагодження партнерських відносин з платниками, які чесно виконують свій обов’язок перед державою. Він висловив слова вдячності за своєчасно і у повній мірі сплачені податки та побажав представникам бізнесу успіхів і процвітання.

Нагородження проходило у теплій і дужній атмосфері.

Представник переможця Дніпропетровщини подякував за визнання їх вкладу у розвиток Української Держави і запевнив, що і надалі сплата податків є для компанії почесним і важливим обов’язком перед країною.