Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Здоров’я та соціальний захист працівників – пріоритет у роботі профспілки Головного управління ДПС у Дніпропетровській області

, опубліковано 03 грудня 2020 о 08:51

Здоров’я нації – це показник цивілізованості держави, що відображає рівень її розвитку, головний критерій доцільності та ефективності всіх сфер діяльності суспільства.

Продуктивна робота команди не можлива без задовільних соціально-економічних умов, які впливають на стан здоров’я всього колективу.

Слід зазначити, що коли мова йде про здоров’я. це стосується насамперед профілактики захворювань, особливо у час пандемії. Профілактика є однією з найвагоміших умов та чинників збереження і зміцнення здоров’я, навіть у складних екологічних і соціально-економічних умовах. Адже здоровий колектив забезпечує високу працездатність.

Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби (далі – Профспілка) є надійною формою представництва інтересів працівників державної податкової служби області. Одним із основних пріоритетів її діяльності є турбота про здоров’я співробітників.

Профспілкою організовано медичні обстеження працівників (флюорографія), а також з метою запобігання поширенню коронавірусу СОVID-19 працівники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) на постійній основі забезпечуються профілактичними засобами (антисептики, маски, медичні рукавички).

Крім того, Профспілка надає матеріальну допомогу, здійснює виплати на житлово-побутові потреби, медичне та культурне обслуговування, оздоровлення і відпочинок, а також на охорону праці та лікування працівників.

У рамках організації лікування та відпочинку членів Профспілки та членів їх сімей з початку року надано дотацію на:

- оздоровлення у таборах та закладах;

- екскурсії вихідного дня;

- відвідування театрів;

- спортивні змагання;

- привітання членів профспілки та пенсіонерів податкової служби області тощо.

Отже, Профспілка діє виключно в інтересах колективу, піклується та захищає права кожного члена, тому її ряди постійно поповнюються. З початку 2020 року їх кількість збільшилась з 860 до 1098 осіб.

Тож, вступаючи до лав Профспілки, кожен працівник ГУ ДПС може бути впевненим у соціальному захисті, в своєчасній матеріальній допомозі, якісній організації відпочинку і оздоровлення.