Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями ГУ ДПС у Дніпропетровській області проведено лекцію з питань оподаткування рієлтерської діяльності

, опубліковано 15 жовтня 2020 о 11:23

Днями у рамках Меморандуму щодо застосування Курсу навчання «Управління рієлтерської діяльністю» в університеті імені Альфреда Нобеля м. Дніпра фахівцями Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) для рієлтерів проведено лекцію з питань оподаткування рієлтерської діяльності.

На лекції слухачів ознайомлено з нормативними актами, які регулюють рієлтерську діяльність, порядком взяття на облік та зняття з обліку платників податків, оподаткуванням господарської діяльності юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців.

Увагу також приділено питанням, пов’язаним з оподаткуванням податком на додану вартість, сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, поданням звітності.

Крім того, присутніх ознайомлено з умовами отримання податкової знижки за навчання.

Під час лекції аудиторія проявляла жваву зацікавленість. Плідне спілкування свідчить про результативність заходу, адже такі лекції акцентують увагу суб’єктів господарювання на важливих питаннях оподаткування.

По завершенню спілкування присутні подякували за корисну інформацію і висловили сподівання на проведення лекцій і у подальшому.