Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний центр обслуговування платників побував у селі Вишневе

, опубліковано 14 вересня 2020 о 14:47

Мобільний Центр обслуговування платників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - ЦОП) 14 вересня п.р. здійснив виїзд до Вишнівської об’єднаної територіальної громади П’ятихатського району Дніпропетровської області, село Вишневе.

Виїзд здійснено у складі працівників управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), начальника та працівників П’ятихатської ДПІ ГУ ДПС.

Учасникам заходу надано консультації щодо роботи сервісу ДПС України – «Електронного кабінету». Це одна з ключових функцій податкової служби – зробити процес роботи з платниками податків максимально автоматизованим.

З початку 2020 року до ЦОПу П’ятихатської ДПІ тільки за адміністративними послугами зафіксовано 2033 звернення, з них надано 1933 адміністративних послуг. Найбільш запитуваними серед громадян є послуги:

- «Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків» - 1023;

- «Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків» - 430;

- «Надання витягу з реєстру платників єдиного податку» - 122;

- «Реєстрація книги обліку розрахункових операцій» - 106.

Під час роботи Мобільного ЦОПу до Вишнівської ОТГ співробітниками П’ятихатскої ДПІ прийнято: 21 заяву за формою 5-ДР; 2 заяви за формою 10-ДР;  12 заяв за формою 1-ДР; 3 запити на отримання витягу з реєстру платників Єдиного податку та надано 6 усних консультації.

Голова Вишнівської ОТГ Тетяна Васильківська подякувала за можливість для своєї громади отримати послуги та відповідні консультації.

Присутнім роздані примірники брошур «Електронний кабінет» - зручний електронний сервіс Державної податкової служби.